21 مرداد 1401

اعتراض به قتل مشکوک و منع تعقیب

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ...وقتتون بخیر... پیشاپیش بابت طولانی شدن مطلب و وقتی که از شما میگیرم عذرخواهی میکنم...لطف میکنید راجع به ماجرایی که تعریف میکنم راهنمایی کنید... حدود پنج ماه پیش یعنی 6/11/1400 برادرم با اسلحه پسر عموم توی باغ پدریمون کشته میشه...پلیس آگاهی حدود 2 ساعت بعد سر صحنه میرسه که همه چیز مثل جسد،اسلحه جابجا شدن و پسرعموم و کسانی که اون شب با اطلاع پسر عموم سر صحنه حاضر میشن به صراحت عنوان میکنن که برادرم خودکشی کرده... اثر انگشت روی اسلحه بررسی نکردن و کارشناس اسلحه براساس یه نظر سطحی فقط عنوان کرده چون از فاصله نزدیک شلیک شده پس خودکشیه...این اتفاق ساعت 11ونیم شب افتاده.............صبح همون روزی که برادرم شبش کشته شده... خانم برادرم به محل کار همسرش میره و میگه شوهرم قصد خودکشی داره... بعداز ظهر همون روز دوباره به همکارش تماس میگیره و میگه همسرم قصد خودکشی داره... حدود ساعت 7و نیم شب خانم برادرم به منزل مادرم میاد به همراه دوتااز برادراش و خانمی دیگه که از فامیل مادرش هست و تهدید به قتل برادرم میکنن و صراحتا اعلام میکنن برادرم پاش به روستامون برسه میگن که بکشنش... و تهمت زنا به برادرم میزنن ونسبت به خانواده فحاشی میکنن...بعد از رفتن از خانه مادرم چند دقیقه بعد تماس میگیرن که برادرم مرگ موش خورده و ما در حال بردن به بیمارستان بودیم که از ماشین فرار کرده... و شب ساعت 11و نیم خبر کشته شدنش را به ما اطلاع میدن و میگن که خودکشی کرده

این ماجرا جزئیات بسیاری داره ... اینکه برادرم اون شب با ماشین همکارش به روستا و باغ پدری رفته...سیم کارت توی جیب لباسش بوده ولی گوشیش خرد شده دو روز بعد خانواده همسرش تحویل پلیس میدن... کاپشنی که اون شب تنش بوده همون شب از تنش در آوردن و انداختن دور و دو روز بعد تحویل پلیس میدن...اینکه اثری از مرگ موش در تست سم شناسی نبوده در حالی که خانمش گفته وقتی میخواست مرگ موش بخوره از دهنش در آوردیم و حالش بد بوده که داشتن میبردنش بیمارستان...و مطالب بسیار دیگه.... مادرم به عنوان ولی دم از خانم و برادرای همسر برادرم شاکیه و همچنین از پسر عموم که شب حادثه با اسلحه او کشته شده.... ولی تا الان که نزدیک 5 ماه از حادثه گذشته نه دادگاه و نه پلیس آگاهی هیچ بررسی و تحقیقی و حتی احضار به دادگاه متهمین انجام نداده چون بنا را بر خودکشی گذاشتن و هیچ کدام از ابهامات ما در رابطه با قتل مشکوک برادرم انجام ندادن... نه چک کردن دوربینای مسیر...نه پرینت تماسا و پیامکای متهمین و حتی ۳شماره اسلحه در پرونده وجود داره و برای ما استعلام نگرفتن که این شماره ها از کجا اومدن و ایا واقعا اسلحه مال پسر عموم هست یا نه و خیلی درخواستهای دیگه ای که ما داشتیم سلام ...وقتتون بخیر... پیشاپیش بابت طولانی شدن مطلب و وقتی که از شما میگیرم عذرخواهی میکنم...لطف میکنید راجع به ماجرایی که تعریف میکنم راهنمایی کنید... حدود پنج ماه پیش یعنی 6/11/1400 برادرم با اسلحه پسر عموم توی باغ پدریمون کشته میشه...پلیس آگاهی حدود 2 ساعت بعد سر صحنه میرسه که همه چیز مثل جسد،اسلحه جابجا شدن و پسرعموم و کسانی که اون شب با اطلاع پسر عموم سر صحنه حاضر میشن به صراحت عنوان میکنن که برادرم خودکشی کرده... اثر انگشت روی اسلحه بررسی نکردن و کارشناس اسلحه براساس یه نظر سطحی فقط عنوان کرده چون از فاصله نزدیک شلیک شده پس خودکشیه...این اتفاق ساعت 11ونیم شب افتاده.............صبح همون روزی که برادرم شبش کشته شده... خانم برادرم به محل کار همسرش میره و میگه شوهرم قصد خودکشی داره... بعداز ظهر همون روز دوباره به همکارش تماس میگیره و میگه همسرم قصد خودکشی داره... حدود ساعت 7و نیم شب خانم برادرم به منزل مادرم میاد به همراه دوتااز برادراش و خانمی دیگه که از فامیل مادرش هست و تهدید به قتل برادرم میکنن و صراحتا اعلام میکنن برادرم پاش به روستامون برسه میگن که بکشنش... و تهمت زنا به برادرم میزنن ونسبت به خانواده فحاشی میکنن...بعد از رفتن از خانه مادرم چند دقیقه بعد تماس میگیرن که برادرم مرگ موش خورده و ما در حال بردن به بیمارستان بودیم که از ماشین فرار کرده... و شب ساعت 11و نیم خبر کشته شدنش را به ما اطلاع میدن و میگن که خودکشی کرده

این ماجرا جزئیات بسیاری داره ... اینکه برادرم اون شب با ماشین همکارش به روستا و باغ پدری رفته...سیم کارت توی جیب لباسش بوده ولی گوشیش خرد شده دو روز بعد خانواده همسرش تحویل پلیس میدن... کاپشنی که اون شب تنش بوده همون شب از تنش در آوردن و انداختن دور و دو روز بعد تحویل پلیس میدن...اینکه اثری از مرگ موش در تست سم شناسی نبوده در حالی که خانمش گفته وقتی میخواست مرگ موش بخوره از دهنش در آوردیم و حالش بد بوده که داشتن میبردنش بیمارستان...و مطالب بسیار دیگه.... مادرم به عنوان ولی دم از خانم و برادرای همسر برادرم شاکیه و همچنین از پسر عموم که شب حادثه با اسلحه او کشته شده.... ولی تا الان که نزدیک 5 ماه از حادثه گذشته نه دادگاه و نه پلیس آگاهی هیچ بررسی و تحقیقی و حتی احضار به دادگاه متهمین انجام نداده چون بنا را بر خودکشی گذاشتن و هیچ کدام از ابهامات ما در رابطه با قتل مشکوک برادرم انجام ندادن... نه چک کردن دوربینای مسیر...نه پرینت تماسا و پیامکای متهمین و حتی ۳شماره اسلحه در پرونده وجود داره و برای ما استعلام نگرفتن که این شماره ها از کجا اومدن و ایا واقعا اسلحه مال پسر عموم هست یا نه و خیلی درخواستهای دیگه ای که ما داشتیمسلام ...وقتتون بخیر... پیشاپیش بابت طولانی شدن مطلب و وقتی که از شما میگیرم عذرخواهی میکنم...لطف میکنید راجع به ماجرایی که تعریف میکنم راهنمایی کنید... حدود پنج ماه پیش یعنی 6/11/1400 برادرم با اسلحه پسر عموم توی باغ پدریمون کشته میشه...پلیس آگاهی حدود 2 ساعت بعد سر صحنه میرسه که همه چیز مثل جسد،اسلحه جابجا شدن و پسرعموم و کسانی که اون شب با اطلاع پسر عموم سر صحنه حاضر میشن به صراحت عنوان میکنن که برادرم خودکشی کرده... اثر انگشت روی اسلحه بررسی نکردن و کارشناس اسلحه براساس یه نظر سطحی فقط عنوان کرده چون از فاصله نزدیک شلیک شده پس خودکشیه...این اتفاق ساعت 11ونیم شب افتاده.............صبح همون روزی که برادرم شبش کشته شده... خانم برادرم به محل کار همسرش میره و میگه شوهرم قصد خودکشی داره... بعداز ظهر همون روز دوباره به همکارش تماس میگیره و میگه همسرم قصد خودکشی داره... حدود ساعت 7و نیم شب خانم برادرم به منزل مادرم میاد به همراه دوتااز برادراش و خانمی دیگه که از فامیل مادرش هست و تهدید به قتل برادرم میکنن و صراحتا اعلام میکنن برادرم پاش به روستامون برسه میگن که بکشنش... و تهمت زنا به برادرم میزنن ونسبت به خانواده فحاشی میکنن...بعد از رفتن از خانه مادرم چند دقیقه بعد تماس میگیرن که برادرم مرگ موش خورده و ما در حال بردن به بیمارستان بودیم که از ماشین فرار کرده... و شب ساعت 11و نیم خبر کشته شدنش را به ما اطلاع میدن و میگن که خودکشی کرده

این ماجرا جزئیات بسیاری داره ... اینکه برادرم اون شب با ماشین همکارش به روستا و باغ پدری رفته...سیم کارت توی جیب لباسش بوده ولی گوشیش خرد شده دو روز بعد خانواده همسرش تحویل پلیس میدن... کاپشنی که اون شب تنش بوده همون شب از تنش در آوردن و انداختن دور و دو روز بعد تحویل پلیس میدن...اینکه اثری از مرگ موش در تست سم شناسی نبوده در حالی که خانمش گفته وقتی میخواست مرگ موش بخوره از دهنش در آوردیم و حالش بد بوده که داشتن میبردنش بیمارستان...و مطالب بسیار دیگه.... مادرم به عنوان ولی دم از خانم و برادرای همسر برادرم شاکیه و همچنین از پسر عموم که شب حادثه با اسلحه او کشته شده.... ولی تا الان که نزدیک 5 ماه از حادثه گذشته نه دادگاه و نه پلیس آگاهی هیچ بررسی و تحقیقی و حتی احضار به دادگاه متهمین انجام نداده چون بنا را بر خودکشی گذاشتن و هیچ کدام از ابهامات ما در رابطه با قتل مشکوک برادرم انجام ندادن... نه چک کردن دوربینای مسیر...نه پرینت تماسا و پیامکای متهمین و حتی ۳شماره اسلحه در پرونده وجود داره و برای ما استعلام نگرفتن که این شماره ها از کجا اومدن و ایا واقعا اسلحه مال پسر عموم هست یا نه و خیلی درخواستهای دیگه ای که ما داشتیم و الان قرار نهایی مبنی بر بی گناهی متهمین و منع تعقیب صادر شده الان ما باید چیکار کنیم؟فردا اخرین مهلت اعتراص هست ایا میتونیم در خواست بدیم پرونده از سروستان به شیراز منتقل بشه؟
یا حتی پاسگاه سروستان ک مسئول انجام تحقیقات هس تغییر کنه و اگاهی شیراز کارها انجام بشه؟
ممنون از صبر و حوصله شما...

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا شما باید اعتراض را با یک لایحه قوی ارائه دهید تا بررسی و تحقیقات را و .....را بخواهید تنها راه شما فعلا اعتراض به منع تعقیب میباشد در ضمن باید پرونده مورد بررسی و مطالعه دقیق قرار گیرد