21 مرداد 1401

سوال در خصوص تلف مبیع

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ..زمینی چند سال پیش خریده بودم فروشنده بعد ازمن هم به کسی دیگه ای فروخته و مسجد بنا کرده خریدار دوم لذا بنده شکایت تسلیم مبیع مالی غیر منقول کردم ایفای تعهد خاستم بدونم اگر برنده بشم رای دادگاه چیه پولشو میدن یا رد مال میکنن رای داداگاه ب تسلیم مبیع چیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی باتوجه به اینکه در آن مکان مسجد بنا شده است در حکم تلف میباشد و حکم به قیمت آن خواهد شد.