06 مرداد 1399

حضانت فرزند

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. یکی از بستگان من که خانم هست از همسرش جدا شده و در طلاق نامه قید کردن که حضانت دخترشون که الان ده سالست با مادرش باشه البته وقوع طلاق سال ۹۴ بوده ، مدتی قبل دخترشون تصادف کرده و دیه براش بریدن و شکایت کننده مادر بچه بوده حالا پدر بچه تهدید میکنه که میخاد دیه بچه رو خودش بگیره . ایا میتونه همچین کاری کنه؟ یا اینکه دادگاه باید دیه رو به مادر بچه که حضانت بچه رو داره پرداخت کنه و اگه میتونه پدر همچین کاری کنه ایا راهی داره که دیه رو مادر بچه بگیره . ضمنا بچه الان چندین ساله با مادرش زندگی میکنه و طبق طلاق نامه پدر هفته ای ۲۴ساعت میتونه بچه رو ببینه .ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم حضانت فرزند دلیلی بر دریافت دیه کودک نیست بلکه حق دریافت برای دریافت و نگهداری وجه بنام کودک است و چنانچه ولی یا قیم کودک در نگهدازی وجه کوتاهی کند مسئول جبران خسارت و اصل پول است ضمنا در صورتیکه در حکم طلاق حضانت زوجه امده می تواند با مراجعه به اجرای احکام تقاضای دریافت وجه دیه را بنمایند