22 مرداد 1401

فروش مال غیر جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | جعل
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سند وکالت فروش غیر منقول در دفتر تنظیم کردمکه شخصی با کارت ملی جعلی و اصل سند مالکیت اصلی اومده وتنظیم وکالت کردم الان ازم دادسراشکایت شد اگرچه من عمدی در کار نبود و سو نیتی نبود موکل باجعل کارت ملی انجام داد آیا میتونم قرار منع تعقیب بگیرم نتیجه چی میشه و چی باید بگم ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا اگه شما اطلاع داشته باشین که فرد کارت ملی جعلی داشته که جرم صورت گرفته است سوال دیگر اینکه چگونه شخص با کارت ملی جعلی تشریف آوردن مگر قبل از وکالت به صورت مبایعه نامه معامله صورت نگرفته دوشما طرف مقابل را ندیده اید لطفا این سوال را پاسخ دهید؟