22 مرداد 1401

سوال در خصوص تاخیر تادیه چک

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده یک چک بدون تاریخ صادر کردم و الان کسی ک چک بنده دستشه تاریخ زده و میخواد خسارت تاخیر تادیه چک رو از زمان تاریخی ک خودش زده از من بگیره اگر کارشناس خط تشخیص بده این چک بدون تاریخ صادر شده ایا خسارت تاخیر تادیه به اون چک تعلق میگیره؟ اگر جواب بله هست از چه تاریخی میتونه تاخیر تادیه از من بگیره؟ ممنون از شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی چنانچه شما چک را بابت ضمانت به ایشان تحویل داده باشید میتوانید به امانی بودن چک استناد نماید در غیر اینصورت از تاخیر تادیه از زمانی که در چک درج شده باسد به ایشان تعلق خواهد گرفت.