22 مرداد 1401

اهانت و فحاشی و ایجاد رعب و هراس توسط پدر خانواده

دسته بندی : کیفری | توهین
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام.پدری دارم که به شدت بیمار روحی و مشکلات عصبی میباشد،اغلب در مواجهه با نیاز خانواده اش برای رفع مسئولیت از خود عربده کشی میکند و یا خودزنی انجام میدهد. به شدت دروغگو و بی ثبات است و معمولا حرف های خود را رد یا نقض میکند.تمامی خانواده اش برادر و خواهر وی را طرد کردند و رفت امدی به علت رفتار زشت و سخنان تحقیر امیز با وی ندارند.چگونه میتوانیم اثبات کنیم وی دیوانه است و نیاز به بستری در بیمارستان روانپزشکی دارد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام موضوع به دلیل تخصصی بودن نیازمند بررسی می باشد که اگر ایشان سابقه بستری بودن یا روانپزشکی را در این زمینه داشته باشند بهتر می توانید به نتیجه برسید در هر حال می توانید درخواست حجر ایشان را مطرح نمایید.