22 مرداد 1401

سوال در خصوص افترا عملی

دسته بندی : مواد مخدر | جاسازی مواد برای متهم کردن
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یک دختر ۱۷ ساله ام داییم وقتی بچه بودم بهم تجاوز کرد و وقتی بزرگتر شدم خواستم شکایت کنم و به خانوادم بگم اون تهدیدم کرد ولی من ازش شکایت کردم و اونم مقداری مواد مخدر توی مغازه بابام(لوازم خانگی)جاسازی کرد و دادگاه هم ۸سال براش برید
خواسم بدونم اینو به دادگاه بگم کمکی میشه کرد به پرونده بابام؟!
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خود اقدام دایی جرم بوده و شما می‌توانید از ایشان تحت عنوان جاسازی کردن مواد جهت متهم نمودن سایرین و افترا عملی شکایت نمایید .