09 مرداد 1399

بی اعتنایی به رای دیوان؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به رای هیات حل اختلاف
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.اگردیوان رای هیئت حل اختلاف کار رونقض کنه وبه شعبه همعرض ارجاع بده ایاهیئت حل اختلاف شعبه همعرض میتواندبرخلاف نظرودیدگاه دیوان به ان بی اعتنایی وتوجهی نکند؟(مگردیوان مرجع عالی نیست وادارات ودستگاههای دولتی میبایست به اراء دیوان تمکین کنند.)

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.اگردیوان رای هیئت حل اختلاف کار رونقض کنه وبه شعبه همعرض ارجاع بده ایاهیئت حل اختلاف شعبه همعرض میتواندبرخلاف نظرودیدگاه دیوان به ان بی اعتنایی وتوجهی نکند؟(مگردیوان مرجع عالی نیست وادارات ودستگاههای دولتی میبایست به اراء دیوان تمکین کنند.)