09 مرداد 1399

عدم دادن سند از طرف فروشنده

دسته بندی : مالکیت معنوی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام. من مدت سه ساله ملکی خریدم که طبق قول نامه قرار شد 3 ماه بعدش سند تحویلم داده بشه. تو قول نامه تاریخ دریافت سند هم زده شده و قید شده به ازای هر روز تاخیر مبلغ عرف روز جریمه دریافت بشه. الان نزدیک سه سال از اون موضوع میگذره و فروشنده هنوز سندی تحویلم نداده. راهنمایی میخواستم باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام. من مدت سه ساله ملکی خریدم که طبق قول نامه قرار شد 3 ماه بعدش سند تحویلم داده بشه. تو قول نامه تاریخ دریافت سند هم زده شده و قید شده به ازای هر روز تاخیر مبلغ عرف روز جریمه دریافت بشه. الان نزدیک سه سال از اون موضوع میگذره و فروشنده هنوز سندی تحویلم نداده. راهنمایی میخواستم باید چیکار کنم؟