09 مرداد 1399

تصادف و تصرف مال غیر و خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده شش ماه پیشه تصادف داشتم ماشینو به یه صافکار دادم درستش کنه قرار شد همه کارهاشو بکنه مثل صافکاری جلو بندی و باطری سازی به قیمت ۱۰ملیون اما الان بعد از شش ماه فقط صافکاریشو انجام داده و میگه ۱۰ ملیون میشه و موتور ماشینو نمیده و میگه با توجه به اینکه ۴ تومن بهش دادم درخواست ۶ میلیون دیگه داره بادتوحه به توضیحات میخواستم بدونم چطور میتونم در کمترین زمان موتورو تخوبل بگیرم
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت شما بخیر با مراجعه به دادسرا و طرح شکایتی با عنوان خیانت در امانت میتوانید اقدام کنید. جهت بررسی ادله اثبات و طرح دعاوی فرعی حتما به وکیل دادگستری مراجعه نمایید. بااحترام احسان نسج همدانی