23 مرداد 1401

ضمانت در محاکم کیفری وحقوقی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخير
يه سوال كوچيك داشتم.
وقتي قاضي براي شخص بازداشتي درخواست فيش حقوقي ميكنه منظور گواهي كسر از حقوقه؟
و اينكه حتما بايد كارمند استخدامي دولتي باشه يا شخص ديگه اي كه سابقه بيمه داره و كارمند خصوصيه ميتونه فيش بده؟ شخص بازنشته يا نظامي چطور ميتونه فيش بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام نوع ضمانت بستگی به میزان جرم صورت گرفته دارد اگر جرایم بزرگ و سنگین باشد قطعا ضمانت بیشتر از جمله قرار وثیفه صادر می شود و جرایم درجه پایین تر باشد فیش حقوقی کارمند پذیرفته می شود و در جریان درجه کمتر نیز فیش بازنشسته قبول می‌شود ‌‌تمام موارد بستگی به درجه جرم و مدت مجازات دارد با تشکر