23 مرداد 1401

سوال در خصوص خيانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.فروشنده فروشگاه مبالغ فروش رو به حساب خودش زده به این بهانه که کارتخوان خرابه.اقرارنامه در مورد دزدی و سفته گرفتم و پرینت حسابش رو گرفتم.الان پول رو بر نمیگردونه و ادعا داره تحت اجبار اقرار کرده .ایا میتونم با این مدارک ازش شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي بله تحت عنوان خيانت در امانت از ايشان شكايت نماييد.