24 مرداد 1401

آیا موضوع ایراد قانونی دارد و امکان سلب حضانت هست؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. همسر من به بهانه ی اینکه همسر سابقش میخواد بچه هاشو رو ببینه شبی که من خونه نبودم ، اون رو به خونمون آورده . از لحاظ قانونی کار ایشون ایرادی نداره؟
اگه داره آیا من میتونم حضانت دخترم رو با این مورد بگیرم.
ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ هرچند اقدام ایشان بلحاظ اخلاقی پسندیده نبوده لیکن صرف ب منزل آوردن دلیلی بر رابطه نامشروع نیست و صرفا می‌تواند اماره ای در جهت احراز رابطه نامشروع تلقی شود مستحضر باشید صرف این موضوع موجبی برای سلب حضانت از،ایشان نخواهد بود مگر اشتهار ب فساد اخلاقی و دیگر موارد عدم صلاحیت ثابت شود موید باشید