24 مرداد 1401

سوال در خصوص مطالبه حق الوکاله

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام . در پرونده ای شخصی علیه من دادخواست مطالبه وجه به مبلغ ۵۷ میلیون تومن داد که در نهایت حکم بطلان دعوی ایشون صادر شد که البته بواسطه دعوی اون شخص من وکیل گرفتم و ۶ میلیون تومن طبق یه قرارداد وکالت الکترونیک به وکیل پرداخت کردم الان که رای قطعی شده میخام علیه اون شخص دادخواست بدم جهت گرفتن پول وکیل و البته پرونده نرفت تجدید نظر و تو همون دادگاه بدوی رای قطعی شد چون طرف اعتراض نزد . سوال من اینه آیا مبلغ ۶ میلیون تومنو همشو میتونم ازش بگیرم چون مبلغ ۶ میلیون مبلغ قرار داد وکالت بوده و دوم اینکه آیا میتونم برا مبلغ ۶ میلیون تومن تقاضای خسارت تاخیر تادیه کنم . لطفا سوال منو دقیق جواب بدید چون تو همین سایت پرسیدم اما پاسخ دهنده یه چیزی کلی گفت . ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه وکیل مبلغ ۶ میلیون را در وکالت نامه ذکر کرده شما میتوانبد با همین قرارداد ۶ میلیون را مطالبه کنید خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم مطالبه کنید