24 مرداد 1401

سوال در خصوص کلاهبرداری ارز دیجیتال

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . با پیشنهاد کاری وارده سایت صرافی شدم و احراز هویت کردم و شماره کارتم را به شخصی که کار رو پیشنهاد داده بود دادم و ان شخص به بهانه ی اینکه فقط روزی 50 میلیون میتواند از ضرافی خرید کند از من خواست تا با حساب خودم روزانه 50 میلیون از صرافی ارز دیجیتال خرید کنم و برای حساب کیف پول او ارسال کنم در روز اول شروع به کار این شخص در حواله هایی به حساب من پول واریز کرد و من با توجه به سقف روزانه 50 میلیون تومان ارز خریداری و به حساب او واریز کردم در پایان روز حساب من مسدود شد و تازه فهمیدم کلاهبرداری بوده در جهت پیگیری و اثبات بی گناهی لطفا راهنمایی کنید مرسی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام‌شما میتوانید از ایشان تحت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید همچنین در دادگاه و دادسرا ادله بی‌گناهی خویش که با دستور چنین‌شخصی اقدام‌کرده اید ارائه بدهید