25 مرداد 1401

سوال در خصوص مزاحمت اینتر نتی

دسته بندی : کیفری | دیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام شخصی از اینجانب به اتهام ساخت صفحه ایسنتا گرام بنام ایشان از من شکایت کرده و پلیس فتا اذعان داشت که مابه پیج ساخته شده پیام دادیم و شخص مالک پیج را به طریق معرفی خود به عنوان یکی از دوست های شاکی فریب دادیم و طی پیام های رد و بدل شده شماره تلفن شمار را برای ما فرستاد و گفت این شماره من است و ما اسکرین شات گرفته و این را به عنوان ادله برای محکوم سازی اینجانب مطرح کردند که در دادسرا هم مورد تایید قرار گرفت.
حال سه سوال از شما عزیزان و سروران دارم.
1-مگر نه اینکه اسکرین شات به راحتی قابل جعل بود فلذا سند قانونی محکمه پسندی حساب نمی شود؟ پس چرا دادسرا آن را جزو ادله حساب کرد؟
2-مگر شرع به وضوع بیان ننموده که دروغ گفتن برای هر هدفی حتی اهداف والا و حتی برای رسیدن به حقیقت جایز نیست؟
3-آیا کار پلیس فتا که خودرا شخص دیگر معرفی نموده و به نوعی خود جعل هویت دیگری تلقی میشود حتی برای رسیدن به حقیقت هم باشد قانونی است یا منع قانونی ندارد ؟و شرع و قانون در اینخصوص چه میگویند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

صحت و اصالت اسکرین شات قابل ادیی / صرف دروغ گویی جرم نیست البته شهادت دروغ جرم است / این موضوع می‌تواند مشمول تحصیل دلیل نا مشروع باشد