25 مرداد 1401

سوال در خصوص تصادفات رانندگی

دسته بندی : کیفری | دیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده با پژو در بلوار حرکت میکردم که موتور خلاف جهت حرکت وارد بلوار من شد و شاخ به شاخ شدیم راکب موتور 100%مقصر شد ولی راکب به کما رفته و بستگان او در این دو هفته از من درخواست میکردند که تبانی کنم که از بیمه دیه بگیرند ولی من قبول نکردم الان نه بر روی کروکی اعتراض میزنند نه اینکه کروکی رو قبول میکنند ماشین من هم پارکینگ هست دادیار پرونده میگه باید به هوش بیاد تکلیف من چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادیار می‌تواند با خذ تامین نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام کند