16 مرداد 1399

درمورد دسته چکی که مال من نیست

دسته بندی : حقوقی | کلاهبرداری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. جهت گرفتن عابر بانک گم شده خود مراجعه به بانک کردم.. متصدی گفت نمیتونیم بدیم چون شما 62فقره چک برگشتی داری. مربوط به سال 94..نکته اینه که من اصلا دسته چک وحسابجاری نداشتم. حتی استعلام نشونم داد تمام مشخصات مال بندهاما من تابحال چک نداشتم. بعد از سال 94 چرا دنبال بنده نیامدن. ادرس مشخص مکانم مشخص. 155میلیارد چک.. لطفا کمکم میکنید..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام می توانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری و سو استفاده از مدارک طرح شکایت کیفری نمایید تا نسبت به افتتاح حساب جعلی و هر گونه سو استفاده رسیدگی شود.