25 مرداد 1401

سوال در خصوص تجدیدنظرخواهی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بنده به اتهام کلاهبرداری از شخصی شکایت کردم که رای حضوری رد مال بعلاوه حبس تعزیری صادر شد و متهم در موعد قانونی تجدیدنظرخواهی نکرد و برای من پیامک اومد که پرونده در شعبه...اجرای احکام کیفری ثبت گردید. بعد از مدتی برای من پیامک اومد که پرونده شما در شعبه...دادگاه کیفری ۲ مجددا ثبت گردید که با مراجعه به سامانه عدل ایران و رفتن به قسمت روند پرونده این موارد ذکر شده بود:
۱.نامه وارده به شماره...ازطرف...باموضوع وصول لایحه در تاریخ...وصول و با شماره...ثبت گردید.

۲.پرونده با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهام کلاهبرداری و محکومیت تعزیرات در تاریخ...با ردیف فرعی...درشعبه...اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب ثبت گردید.

۳.پرونده با علت طرح رسیدگی به تجدیدنظرخواهی نسبت به اتهام کلاهبرداری در تاریخ... ثبت گردید.

۴.نسبت به شکایت...علیه...مبنی بر کلاهبرداری طی نامه شماره...تاریخ...با توجه به گزارش واصله،از آمارکسر و اعاده گردید.

لطفا بفرمایید پرونده ای که موعد قانونی تجدیدنظرخواهی ان گذشته و در مرحله اجرای احکام است با کدام قانون ذیل تجدیدنظرخواهی مجددا به شعبه دادگاه بازگشته است؟

سوال دوم اینکه با توجه به موارد نوشته شده در روند پرونده، آخرین وضعیت پرونده چیست و پرونده مجددا به اجرای احکام جهت اجرای حکم میرود یا به دادگاه تجدیدنظر برای رسیدگی مجدد؟ با سپاس و تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی به شعبه صادر کننده رای مراجعه و علت را جویا شوید در صورتیکه با تجدیدنظرخواهی وی موافقت شده باشد پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشود