18 مرداد 1399

هیات کارشناسی جعل

دسته بندی : کیفری | جعل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.در پرونده کیفری جعل و استفاده از سند مجعول ، سندی که جعل شده است به هیات کارشناسی سه نفره ،سپس پنج نفره و در آخر به هیات هفت نفره ارجاع شده است ، که هیات های کارشناسی در مورد یک موضوع نظرات مختلفی داده اند ، قاضی طی رایی که داده است به نظر هیات پنج نفره استناد کرده است .سیوالی که از خدمتتون داشتم این است که آیا قاضی نباید نظر آخرین هیات کارشناسی که هفت نفره است را ملاک قرار دهد ؟؟ ( چون قاضی محترم نظر هیات هفت نفره را در نظر نگرفته است و بر اساس نظر هیات پنج نفره رای داده است ). ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر محترم ارجاع به مازشناسی جهت تشخیص جعل برای دادگاه طریقیت دارد به عبارتی ممکن است پس از ارجاع به کارشناس دادگاه براساس دلایل دیگر و علم قاضی بر خلاف نظریه رای دهد به هر حال شما حق اعتراض به رای را خواهید داشت