28 مرداد 1401

سوال در خصوص شهادت کذب

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام ، یکی از خادمان امام رضا با سو استفاده از باورهای دینی و مذهبی من و خانواده ام وارد زندکی شخصی و خصوصی ما شده و اعتماد شدید ما را به خود جلب نمود به حدی که تمام مشکلاتمان را با وی در میان می‌گذاشتیم. روزی فردی مرا تهدید کرد و من از این خادم خواستم که پادر میانی کند و مرا نجات دهد . ایشان با فرد تهدید کننده همدست شده و اخبار خصوصی من و خانواده ام را در اختیار او قرار داده و باعث کشیدن کار به شکایت و دادگاه و قانون شد و در آنجا خادم شهادت دروغ علیه بنده داد. و اما به لطف خدا ثابت شد و آنها محکوم شدند . من چگونه میتوانم قانونی از ادامه فعالیت ایشان در حرم و سوء استفاده های بعدی‌شان جلوگیری کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید از ایشان به علت شهادت کذب شکایت نمایید پس از اثبات شکایت و محکومیت ایشان می توانید گزارش پرونده را به تولیت آستان قدس رضوی اعلام نمایید همچنین شما می‌توانید بدون شکایت در صورت وجود ادله کافی علیه ایشان وجود دارد گزارش این اقدامات را در اختیار تولیت آستان قدس رضوی قرار دهید