28 مرداد 1401

سوال در خصوص استرداد لاشه چک

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده از برج اردیبهشت امسال ۲فقره چک دست یه بنده خدا داشتم باها تسویه کردم،ایشون چکو نااد ک من برم خرید کنم،چون چکم برگشتی بود اجازه خرید نمیدادن،میتونم از این بابت شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید لاشه چک های مدنظر را مسترد نمایید جهت این کار دادخواستی با خواسته استرداد لاشه چک به طرفیت دارنده چک ها مطرح نمایید