29 مرداد 1401

جرم انتقال جسد و مجازات قانونی آن

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

دریک دعواک ی نفرکشته شده فردی ک زده وکشته ب عمویش زنگ میزندومیگویددعواکردم عموهم میرودبادوستش بخاطراینک دعوابازشروع نشه انرابجایی میبرن ک قاتل درنصف راه پیاده شده وفش داده م میرود وصبح انروزپدروعموش انراتحویل داده حالاعموودوستش ۲۰ روزهست زندان هستندحالاچه میشوداین دوتا

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید فارغ از عمل مجرمانه قاتل ک مستوجب قصاص نفس هست فعل عمو و دوستش در جهت جابجایی و انتقال جسد نیز مشمول عنوان مجرمانه هست حسب توضیحات تحت عنوان اخفای جسد قابل تعقیب و محاکمه هستند ک حسب مورد مجازات حبس در پی دارد البته ایام حبس در بازداشت موقت از حبس در محکومیت قطعی کسر خواهد شد و مجازات بستگی ب نظر قاضی دادگاه دارد موید باشید