23 مرداد 1399

سفته

دسته بندی : کیفری | پولی وبانکی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بعد از انجام مراحل طولانی ، قاضی حکم پرداخت اقساط برای سفته های بنده را صادر کردن
۵۰ میلیون سفته داشتم که بعد از این مدت به ۱۳۰ میلیون رسیده ولی حکم قاضی ۲۰میلیون نقدی و مابقی را ماهانه ۳میلیون صادر کردن ، میخوام بدانم چه باید بکنم که حداقل نیمی از مبلغ را به بنده نقدا پرداخت کنند و مابقی را اقساط ۵ میلیونی- و اگر آن شخص ۲ تا قسط را پرداخت کرد و مابقی را پرداخت نکرد چه می شود و آن چیز که مانده باز تاخیر بهش می خورد یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام چنانچه محکوم علیه هر یک از اقساط تعیین شده را پرداخت ننماید میتوانید نسبت به آن اقساط برگ جلب بگیرید. تعیین اقساط با دادگاه است و شما می بایست توانایی محکوم را جهت پرداخت بیشتر به دادگاه اثبات نمایید. در صورتی که بتوانید اموالی از ایشان پیدا نمایید جدای از اقساط می توانید توقیف کنید.