24 مرداد 1399

چگونه طلبی که سفته دارم را از لحاظ حقوقی پیگیری کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مریم ملک زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام، من مبلغ 30 میلیون به یه نفر قرض دادم و ازش سفته دارم، میخوام پولمو پس بگیرم، چیکار کنم ( ایشون خانم هستن و با وعده صیغه شدن از من پول می‌گرفت، من یه بار بهش پیشنهاد صیغه دادم قبول نکرد ولی هر. دفعه میخواست پول بگیره قول میداد صیغه میشه پول هم برمیگردونه ولی پولو میگرفت و صیغه نمیشد پولم برنگردونده تا الان، چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام باید نسبت به مطالبه سفته اقدام کنید و از طریق دادگاه وجه خود را مطالبه کنید