30 مرداد 1401

طرح شکواییه با عنوان شهادت کذب

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب . دو سال پیش با فردی نامزد کردم و برای مدتی با هم‌نامزد بودیم و در این مدت چند تایی عکس البته با حجاب کامل ولی مثلا هنگام انگشتر دست کردن و .... داشتیم و پیام‌هایی که دو نفر که نامزد هستند به هم می‌دهند. بعد از مدتی به دلیل عدم تفاهم نامزدی به هم خورد . اکنون در شرف ازدواج هستم با فردی . نامزد قبلی علاوه بر اینکه عکسها و پیام‌ها را به همسرم نشان داده به دادگاه هم شکایت کرده از من که صیغه موقت او هستم به استناد دو شاهد دروغی و عکسهاو فیلم‌ها. اثبات کذب بودن شهادت به راحتی برایم امکان پذیر است . اما چگونه باید از آنها شکایت کنم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید در جلسه دادرسی حضور به عمل رسانید و شهود نامبرده را جرح نمایید و در صورتی که طرف مقابل شما نتوانند ادعای خودشان را اثبات نمایند می توانید اعاده حیثیت از باب طرح دعوای واهی و شکایت از باب شهادت کذب علیه گواهان مطرح‌ نمایید.