31 مرداد 1401

چطور وسایل شخصی خود را مسترد کنم؟

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . وقتتون بخیر . من به مدت خانه مادر بزرگم زندگی میکردم و مقداری وسایل داشتم که همه ارزشمند و برند بودند. بطور مثال کیف و کفش های چند ملیونی و لوازم ارایش گران قیمت لباس و مقداری یورو همراه با زیورالات نقره و جعبه گوشی . انها روزی من را از خانه بیرون کرند و الان میگویند تو هیچ تعلقاتی اینجا نداشتی . وسایل من را به من برنمیگردانند و مدعی هستند وسایلی موجود نیست . چکار کنم ؟ من برای این وسایل زحمت کشیده ام

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز،ضمن عرض سلام و احترام؛ در اینخصوص میتوانید دعوای استرداد اموال و وسایل خود را مطرح نمایید لیکن می‌بایست بطریقی وجود اموال در آن خانه ب اثبات برسد با شهود و....بدوا اظهارنامه ای ب ایشان ارسال دارید و تقاضای استرداد وسایل را مطرح کنید در صورت عدم موفقیت دادخواست استرداد اموال را ب ثبت برسانید تا مرجع قضایی ب درخواست شما رسیدگی کند البته توجه داشته باشید ک موفقیت در هردعوایی نیازمند ارائه ادله و شواهد محکمه پسند هست موید باشید