29 مرداد 1399

اشتباه متصدی ثبت پرونده

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
من یه شکایت بصورت پستی تحویل دیوان عدالت اداری دادم موضوع مرتبط با استخدامی بودش و به معاونت استخدامی دیوان عدالت تحویل داده شد و بعدش به شعبه ۴۱ دیوان ارجاع شد. ولی بعدش در سایت اطلاع رسانی اشخاص حقیقی در سایت عدل ایران که وضعیت پرونده رو چک کردم دیدم نوشته پرونده با موضوع تملک قانون ۹شهری ثبت گردیده است . میخواستم بپرسم این موضوع نیاز به این داره که من نامه بزنم دیوان عدالت اداری موضوع رو بهشون یادآوری کنم یا نیاز نیستش و خودشون اصلاحش میکنند موضوع پرونده رو؟
سپاس از شما.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر برای اصلاح حتما مراجعه حضوری نمایید بااحترام احسان نسج همدانی