06 شهریور 1401

امکان استرداد اموال از جانب پدربزرگ وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من دایی ام تمام اموال پدر بزرگم رو به نام خود کرده ایا پدر بزرگم می تواند در دادگاه بگیرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید اگر چنانچه انتقال اموال با اذن و رضایت پدربزرگ‌تان بوده پاسخ منفیست لیکن اگر دایی بدون اذن و رضایت پدربزرگ‌ نسبت ب انتقال اموال ایشان بطریق غیرقانونی اقدام کرده بله امکان طرح دعوای ابطال انتقال و سند و متعاقبا استرداد اموال وجود دارد موضوع نیازمند بررسی هست موید باشید