08 شهریور 1399

ایا در شرایط کرونا موجر می تونه حکم تخلیه بگیره ؟

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یه سوال دارم
بنده مستاجر هستم و قرارداد ۶ ماهه لفظی بستیم و با این وضعیت کرونا و قانونی که گزاشتم که نباید موجر به مستاجر فشار بیاره که باید بلند بشه و ۲۵ درصد اضافه کنی ،حالا صابخونه فشار آورده که بلند شو و یا باید دوبرابر پول پیش و اجاره را زیاد کنی
حالا سوالم اینجاست که؛آیا من میتونم بلند نشم؟
اگه شکایت کنه چی میشه؟
البته به ایشون گفتم بیا باهم توافق کنیم با بیشتر از ۲۵ درصدی که میگن(البته اصلا شرایط شو ندارم بلند شم خانمم بار دارم و..)
البته حدود یک ماه پیش هم یه قرارداد دستی ۶ماهه باهم تنظیم کردیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اجاره نامه لفظی متاسفانه کاربردی ندارد و موجر با مراجعه به دادگاه امکان دریافت حکم تخلیه دارد درصورت طرح شکایت، شما میتوانید در دفاع، به مصوبات ستاد کرونا استناد نمایید بااحترام احسان نسج همدانی