12 شهریور 1399

مالیات ملک تجاری

دسته بندی : مالیاتی | هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام آیا اگر کسی ملکی تجاری را صلح عمری بکند و در تنظیم سندی که نوشته شده قید کند که پس از فوت همه منافع از آن کسی هست که ملک را به نامش صلح عمری کرده است اداره مالیات میتواند ادعا کند که ملک بنام شده ولی سرقفلی جزو ارث به حساب میاید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر. صلح امری دلیل بر انتقال مالکیت نیست. به کمیسیون اداره مالیات شکایت کرده و در اثبات امر حتما از وکیل دادگستری کمک بگیرید. بااحترام. احسان نسج همدانی.