13 شهریور 1401

سوال در خصوص تعزیرات حکومتی و گران فروشی

دسته بندی : تعزیرات | گران فروشی ،عدم درج قیمت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای من تاریخ 1401/06/10 برام برگه ابلاغیه آمده که 3500 میلیون جریمه نقدی شدم موندم کجا اعتراض بدم و تو اعتراض چی بنویسم چون برای اولین بار تو 10 سال کاریم که اصناف هستم ازمن بابت گران فروشی اونم یک عدد پفک که دو قیمته بود 11500 قیمت کارخانه و قیمت مصرف کننده 15000 که مشتری اشتباهی فکر کردن گران فروشی میکنم به من نگفتن که اگاهشون کنم ولی با 135 تماس گرفته گذارش داده و برام برگه شکایت آمد ولی من نرسیدم برم و این شکایت از اتاق اصناف به تعذیرات رفته ولی با عنوان عدم درج قیمت که الان شروع قیمت جریمه از 260 هزار تومان تا 10 میلیون هست ولی چرا برای من که باید در اولین مرتبه تذکر کپی و تشکیل پرونده میدادن ولی 3500000 میلیون تومان جریمه کردن ولی فعلا فرصت اعرض برای تجدید نظرشان دارم ولی نمیدونم چه متنی بنویسم و به کجا بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام جهت تنظیم لایحه اعتراض میتوانبد از قسمت درخواست های حقوقی درخواستن تنظیم لایحه را با بنده داشته باشید تا بتوانیم لایحه اعتراضی را تنظیم نماییم