13 شهریور 1399

فروش مال غیر

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.من یه زمینی خریدم و یه مغازه ساختم.بعد معلوم شد زمین مال یکی دیگه هست.من تامین دلیل کردم و کارشناس خواستم و مغازه قیمت گزاری شد ولی فرآیند دادرسی ۲سال طول کشید و الان قیمت اون مغازه سه برابر شده ولی به من میگن نمی تونی کاری بکنی.تو اون مبلغ رو خواستی همون رو هم میتونی بگیری.من چیکار میتونم بکنم.تورو خرداد راهنمایی بفرمایید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم فروش مال غیر در حکم کلاهبرداری است و برای ضر و زیان خود باید به طرفین فروشنده دادخواست ابطال معامله با جلب نظر کارشناسی به دلیل مستحق الغیر بودن ملیه بدهید و از بابت ساخت اعیان مغازه مطالب خسارت از باب تسبیب نمایید. این مبالغ به طور معمول با توجه به کارشناسی و قیمت روز محل مورد رای دادگاه قرار می گیرد