15 شهریور 1399

چگونه در مقابل اتهام تهمت و فخاشی ومزاحمت تلفنی دفاع کنم ؟

دسته بندی : کیفری | افترا
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خواهرزنم با ادعای واهی تهمت مزاحمت تلفنی وفحاشی برایم شکایت کرده .چطور ازخودم دفاع کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طرح شکایت مزاحمت تلفنی صرفا با مستنداتی همراه می باشد از جمله متن پیامک ها و پرینت تماس که بعد از طرح شکایت به دستور مقام قضایی استعلام از مخابرات گرفته می شود و برای اثبات هر جرمی نیاز به شهود و مستندات می باشد که در صورت فقدان دلایل پرونده قرارمنع تعقیب مواجه میشود و اگر شکایت صوری باشد جای نگرانی وجود ندارد موفق باشین