14 شهریور 1401

عدم پرداخت اقساط و مشکل بانکی و....

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

از لندو وام گرفتم ده قسط رو پرداخت کردم الان منو به بانک مرکزی بدهکار کردن و دسته چک به بنده نمیدن میگن دو قسط رو لندو به بانک آینده پرداخت نکرده رانمایی بفرمایین مشکلم حل بشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام مجدد؛ پاسخ شما در سوال مشابه خدمتتان ارائه شد مشکل و علت می‌بایست رفع شود و الزام طرف مقابل ب پرداخت اقساط و ایفای تعهدش متصور هست با طرح دعوا. موید باشید