16 شهریور 1399

امکان شکایت کیفری مجدد بدلیل عدم کفایت مدارک لازم

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
هادی بری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا اگر از شخصی شکایت کیفری کنیم و بدلیل عدم کفایت مدارک لازم رد شود، میتوان مجدد از همان شخص با عنوانی دیگر شکایت کیفری کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله اگر موضوع مشمول یکی از جرایم مندرج در قانون مجازات گردد قابلیت طرح دارد و اگر درخصوص همین شکلیت مدارک جدیدی تحصیل کردید از طریق دادستان تقاضای صدور تجویز تعقیب مجدد کنید