22 شهریور 1399

شرط عدم تحمل حبس چیست ؟

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام حبسم به پایان رسیده آیافقط بخاطرردمال درزندان میتوان عدم تحمل حبس استفاده کرد.اعسارهم پذیرفته شده اقساط معوق دارم وشاکی خصوصی بایدبه زندان برگردم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص عدم تحمل حبس چنانچه مواردی از جمله بیماری داشته باشید میتوانید از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید و از مجازات جایگزین درصورت تایید استفاده نمایید.