25 شهریور 1399

ذکر نشدن نام در سفته و پاره شدن آن را چگونه پیگیری کنم ؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و وقت بخیر
بنده 1سال بیش چندفقره سفته دست کسی داشتم تو یکی از برگه ها اسم طرف قید شده بود ویکی قید نشده زمانی که رفتم سفتهامو بگیرم ایشون گفتن سته هارو باره کردم و یه دست نوشته به بنده داادن که سفته ای از بنده ندارن حالا یکی از برگه هارو دادن ب شخص دیگه ای و ایشون خودش اسمشو نوشتو داخل سفتع و اقدام کرده چه کاری میشه انجام داد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در جلسه اول دادرسی دست نوشته را به دادگاه ارائه دهید و تقاضای جلب ثالث بدهید و ظرف ۳ روز دادخواست جلب ثالث تقدیم کنید ، اگر دست نوشته شما حاوی شماره سفته ها باشد قطعا رای به نفع شما صادر میشود