20 شهریور 1401

امکان شکایت افترا وجود دارد؟

دسته بندی : کیفری | افترا
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام همسر اینجانب با یک آقایی در ارتباط هستند و ما در حال حاضر دعوی طلاق داریم
این دو نفر از طریق فضای مجازی من رو تهدید کردند و فوش دادند و به من تهمت زدند.
من ازشون شکایت کردم و قبول نمی‌کردند و رفتند تحت عنوان جعل از من شکایت کردند.
حالا امروز پلیس فتا تمام اظهارات من رو تایید کرد و معلوم شد که تمام پیام ها واقعی هستش.
حالا من میتونم از این دو نفر اعاده حیثیت کنم و تحت عنوان افترا ازشون شکایت کنم؟
یا باید بعد از رای قاضی این کار رو انجام بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز،ضمن عرض سلام و احترام؛ افترا انتساب عنوان مجرمانه خلاف ب اشخاص با سونیت هست چنانچه در انتساب عنوان مجرمانه جعل سونیت توسط ایشان ب کار برده شده و بنوعی انتساب اتهام منجر ب هتک حیثیت شما شر باشد امکان شکایت افترا و اعاده حیثیت وجود دارد والا صرف تظلم خواهی و شکایت در دادگاه موجد حق شکایت افترا برای متهم نخواهد شد سونیت مهم هست میتوانید مستند ب پیام ها برای توهین و تهدید اقدام کنید و شکایت افترا نیز،در انتساب اتهامات بهتر است بعد از برائت متهم صورت گیرد ب زعم بنده موضوع شما نیاز ب بررسی دارد و ترجیحا با احدی از متخصصین مربوطه مشورت تلفنی نمایید موید باشید