27 شهریور 1399

منع تعقیب قاضی برای متهم یعنی چه

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

الان سه ساله از حسابم پول برداشت شده غیر قانونی حساب متهم مسدود کردن سیصد میلیون تو حسابش هس طرف خودش فراری هس قاضی منع تعقیب داده چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام ، قرار منع تعقیب به این دلیل است که برای قاضی محرز نشده صاحب حساب همان شخصی است که از حساب شما برداشت کرده به همین دلیل قرار منع تعقیب صادر شده است ، شما میتوانید از طریق دادگاه حقوقی اقدام کنید