23 شهریور 1401

شکایت تحت عنوان مزاحمت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام یه مرد متاهل ۳۰ ساله مزاحم دختر ۱۴ ساله شده قبلا به هر دو تذکر دادیم و دعوا هم کردیم با هر دو دیروز متوجه شدیم ک باز با هم در ارتباطن ایا شکایت کردن فایده دار و منجر به چه نتیجه ای میشه و ایا من لازمه وکیل بگیرم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام بله می توانید علیه ایشان شکایت مبنی بر مزاحمت مطرح نمایید و حداقل امکان از وکیل دادگستری کمک بگیرید.