12 مهر 1399

عدم پرداخت ودیعه منزل توسط صاحبخانه

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام با توجه به اتمام قرارداد یکساله و درخواست مالک مبنی برتخلیه منزل و نیز اماده بودن ودیعه جهت عودت متاسفانه در زمان تحویل در بنگاه اعلام میشه که ودیعه را پس از اجاره منزل به شخص دیگر ودریافت از ایشان مقدور است وبنده هم نپذیرفتم و چون منزل دیگری را رهن کرده بودم و میبایست همین ودیعه را به صاحبخانه جدید تحویل دهم اینک دچار مشکل شدم و از طرفی صاحبخانه قبلی قفل درب را شکسته و وارد منزل شده است وضمنا مقداری از وسایل من هم داخل منزل بوده واز طرفی صاحبخانه جدید هم بعلت عدم اماده شدن رهن (یک ماه) امر به تخلیه منزل نموده و متاسفانه این وصف گیر کردیم و درخواست توقیف اموال صاحبخانه اولی را هم به مبلغ رهن به دادگاه ارسال نمودم ولی هیچ خبری نیست و تمامی موارد فوق نیز توسط کلانتری صورت جلسه شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم هر چند سوال شما واضح و روشن نیست ولی شکستن درب و ورود غیر قانونی قابل تعقیب کیفری هست اما اینکه شما به دلیل اجاره محل دیگر دچار ضرر شدید در صورت پرداخت خسارت به موجر جدید حق مطالبه خسارت از موجر سابق محفوظ است