28 شهریور 1401

جلب شدن در صورت برگشت خوردن چک به چه صورت هست؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

اگر چکم‌ برگشت بخورد و هیچ اموالی هم به نامم‌ نباشد دادگاه قبل از زندان رفتن تقاضای اعصار را قبول میکند یا حکم زندان برام میدن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر اجرائیه صادر شده و ظرف مهلت مقرر مبلغ را پرداخت نکنید و اموالی هم جهت توقیف تحت مالکیت شما نباشد میتوانید تقاضای اعسار دا اصولا ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجرائیه مطرح نمایید در اینصورت تا تعیین تکلیف اعسار جلب نمی‌شوید در صورت بی اعتنایی نسبت ب پرداخت،معرفی مال یا تقاضای اعسار در مهلت ۳۰ روز از ابلاغ اجرائیه جلب خواهید شد.بدیها با پذیرش اعسار نیز جلب منتفی خواهد بود موید باشید