28 شهریور 1401

مفهوم ابلاغیه ارسالی نسبت به موضوع پرونده

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
حدودا یک ماه پیش برادر من با 90 سانت حشیش خدمت قاضی فرستاده شد که برای ایشان حکم قرار تعلیق تعقیب و جریمه 100 هزار تومنی صادر شد اما مجدد چند روز پیش ابلاغیه ای مبنی بر تفهیم قرار تعلیق تعقیب برای برادرم امد و 10 روز فرصت مراجعه به دادگاه داده شد سوالم این هست این ابلاغیه به چه معناست و ایا احتمال بازداشت وجود دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم بعد از قرار صادر در بازپرسی به دادگاه ارجاع تا رای صادر شود بهمین منظور حضور در دادگاه فقط جهت اعلام حکم صادر به شما میباشد مگر جرم جدیدی در زمان تعلیق مرتکب شده باشید