28 شهریور 1401

مطالبه دیه قتل غیر عمدی

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای من ۲۷ میلیون دیه قتل غیر عمد بریدن طبق قانون تا دوسال مهلت پرداخت دارم قسط بندی چطور انجام میشه؟یعنی ماهی چقد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله در جرایم غیر عمدی دوسال جهت پرداخت دیه مهلت دارین ولی نکته اینکه اگه طی دوسال پرداخت نکنین هر سال دیه افزایش قیمت داشته باشد دیه شما نیز افزوده می شود و در خصوص اعسار شما باید قبل از پایان دوسال اعسار خود را مطرح‌کتین و در موعد اعسار نیز مشمول افزایش نرخ دیه می شود