28 شهریور 1401

استرداد شکایت ویا دادخواست علت ابلاغ از شورا

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام .در شکایت فروش مال غیر توسط خواهر بعد از ۲۰ سال برای برادر که در بهمن سال ۱۴۰۰ انجام شد رای بدوی به نفع برادر صادر شد.
بعد از شکایت دیگر که از بقیه وراث از جمله اجرت مثل انجام داد شکایت استرداد شد در خرداد ماه الان دوباره شورای حل اختلاف ابلاغیه داده نسبت به رسیدگیه تمام شکایات میخواستم بدونم الان قضیه تموم میشه یا ادامه داره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر استرداد شده باشد ابلاغ شورا اگر جهت کلیه شکایتها مطرح شده باید یا نامه استرداد یا رضایت نامه را به شورا ارائه دهید در غیر اینصورت یا شکایت مختومه نشده است یا استرداد نشده است