15 آبان 1399

چک و مالی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، من یک چک داشتم اعسار دادم در هردو مرحله بدوی و تجدید نظر رد شد البته غیابی،، جلب کردند رفتم زندان اعسار دادم شعبه وقت رسیدگی داده برای آخر این ماه ، اجرای احکام زرنگی کرده و سندی که بابت اعسار باید قبول میکرد بعنوان مال ضبط کرده ، من آزاد شدم حال طرف میخواد اون ملک را بفروشد در حالیکه هنوز وقت دادگاه اعسار من نشده...سند هم مال شخص ثالث هست نه من آیا این کار امکان پذیر هست و یا راهی دارد که مانع فروش سند شد ...ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،دادخواست اعسار شما در هر دو مرحله رد شده است شما میتوانید مال دیگری به دادگاه معرفی کنید یا به زندان برگردد در غیر این صورت ملک به مزایده گذاشته میشود