19 آبان 1399

در صورت عدم پرداخت خسارت بیمه بدنه چگونه اقدام نمایم.

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
احتراما باتوجه به داشتن بیمه نامه بیمه بدنه از شرکت بیمه معلم،بعداز تکمیل وتحویل مدارک وتشکیل پرونده ،پرونده در شرکت مفقود شده واز سال ۸۷ تاکنون نه تنها خسارت رابمن ندادن ،هزینه پارگینک وفرسوده شدن ماشین رانیز بمن تحمیل کردن.درضمن مقدار بارمالی خسارت درهمان سال توسط افسر راهنمایی ورانندگی ،کارشناسی ودر همان پرونده الصاق شده خواشمند است دراین خصوص ارائه طریق فرمایید.
باتسکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر محترم معمولا مدارک در کامپیوتر شرکت بیمه بارگذاری می شوند بهر حال باید با جمع آوری مدارک از طریق دادگاه علیه شرکت بیمه معلم و مقصر حادثه اقدام کنید هر چند جای سوال است چرا شما در این مدت طولانی اقدام قضایی نکردید