21 آبان 1399

قصور پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به فوت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدرم حدود پنج سال پیش توسط یکی از جراحان قلب در بیمارستان فنر گذاشت و حدود دو هفته بعدش فوت کرد ما ازپزشک شکایت کردیم و بعد دوسال پزشک ۲۰درصدمقصز اعلام شد بعد از اعتراض خود قاضی پرونده دوباره پزشک قانونی بررسی کرد و
۱۰۰درصد دکتر را مقصر گرف حالا دکتر اعتراض
کرده پرونده ب پزشک قانونی تهران رفته میخاستم بدانم از نشر شما رای احتمالی چیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در پرونده های فوت به علت قصور پزشکی. نظر کمیسیون پزشکی مهم است و به احتمال و نظر وکیل نمی توانید بسنده نمایید لذا باید منتظر نظریه کمیسیون پزشکی باشید