03 مهر 1401

سوال در خصوص ضرب و حرح عمدي

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یه مشورت میخواسم. من یه ترنس مرد هسم.من با داداش هام مشکل دارم چند ساله تحمل کردم این اوضای همش کتک اینا مستغل هم هسم و چند وقت دیگه عمل دارم. میخواسم اینا دیشب ریخت سرم زدنم. و شکایت کردم. یه راهنمای بکنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي به كلانتري مراجعه نماييد و با گرفتن نامه ارجاع به پزشكي قانوني جهت معاينه اسيب هاي وارده به پزشكي قانوني مراجعه نماييد.